lv ru en
Par festivālu Vēsture Programma Aktualitātes Kontakti Atbalstītāji Foto galerijas
Parakstīšanās jaunumu saņemšanai:
Twitter Facebook
Insbergs
Aicinājums uz preses konferenci
19. Starptautiskā Baltijas baleta festivāla organizatori aicina mediju pārstāvjus uz preses konferenci, kurā klātesošie tiks iepazīstināti ar aprīlī un maijā gaidāmā festivāla programmu, īpašajiem viesiem un viņu priekšnesumiem, Galā koncerta dalībniekiem, kā arī atbalstītājiem. Preses konference notiks otrdien, 4.martā plkst. 13.00, viesnīcas AVALON konferenču zālē, 13.janvāra ielā 19, Rīgā.
19.02.2014
Kā jau iepriekš ziņots, 19. Starptautiskais Baltijas baleta festivāls notiks no 7.aprīļa līdz 18.maijam Rīgā, Preiļos, Rēzeknē, Valmierā un Ventspilī piedāvājot saviem skatītājiem baleta un dejas izrādes, baleta novitātes, Spānijas, Dānijas, Polijas, Briseles deju kolektīvu izrādes, tematiskās vizuālās mākslas izstādes, īpašu kino filmu seansus un meistarklases.


 

Preses konferencē piedalīsies:

  • Ārkārtas un Pilvarotais Polijas Republikas vēstnieks Latvijas republikā Ježijs Mareks Novakovskis;
  • Dānijas Kultūras institūta direktors Simons Drevsens Holmbergs (Simon Drewsen Holmberg);

  • Francijas institūta Latvijā kultūras projektu koordinātore Dita Podskočija;

  • Lita Beiris – Starptautiskā Baltijas baleta festivāla direktore.


 

Par dalību preses konferencē lūdzu informēt, rakstot e-pastu uz info@ballet-festiva.lv festivāla sabiedrisko attiecību vadītājai Ilzei Vanagai.

 

1996.gadā ar dejas valdzinājumu sevi pieteica Starptautiskais Baltijas baleta festivāls. Kopš tā brīža, ar festivāla direktores Litas Beiris iniciatīvu, festivāls iepazīstina Latvijas auditoriju ne tikai ar klasiskā baleta daudzveidību, bet atklāj tai arī avangarda dejas šarmu un pievilcību. Starptautiskais Baltijas baleta festivāls „No klasiskas līdz avangardam.” ir vienīgais baleta notikums Latvijā, kas skatītājiem piedāvā pasaules klases dejotāju, horeogrāfu, baleta teātru un kompāniju priekšnesumus, apvienojot klasiskās tradīcijas ar laikmetīgo skatījumu.

 

Kontaktinformācija:

Ilze Vanaga

mob.tel.: 29338915

info@ballet-festival.lv

www.ballet-festival.lv

... Atpakaļ