lv ru en
Par festivālu Vēsture Programma Aktualitātes Kontakti Atbalstītāji Foto galerijas
Parakstīšanās jaunumu saņemšanai:
Twitter Facebook
Insbergs
Laikmetīgās Dejas kompānija Opinion Public no Briseles
Kompānijā darbojas pieci dejotāji, kuri savas profesionālās prasmes ir pilnveidojuši Bežāra baletā Lozannā (Béjart Ballet Lausanne). Kompānija mērķtiecīgi attīsta savu neatkārtojamu un individuālu stilu, veidojot laikmetīgas horeogrāfijas uz klasiskās dejas bāzes, uzvedumā atspoguļojot dažādus sabiedriskos procesus un cilvēku dzīvē nozīmīgas tēmas.
29.01.2014
"Bob'Art” ir elegants, aizraujošs šovs, kas komiskā un satīriskā veidā parāda, kā mūsdienu mākslā deformējusies mode. Kompānija izrādē izmanto visplašāko dejas tehnikas un skatuves mākslas izteiksmes līdzekļu paleti: sākot ar deju un beidzot ar video un vizuālo mākslu.

Izrāde “Bob'Art” notiek 19.Starptautiskā Baltijas baleta festivāla ietvaros. Deju kompāniju “Opinion Public” (Beļģija) 2010. gadā  izveidoja pieci Morisa Bežāra kompānijas dejotāji  ar mērķi strādāt savā individuālā horeogrāfiskajā stilā. Horegrāfijas tiek veidotas laikmetīgā dejas stilā uz klasikās dejas bāzes, atspoguļojot dažādus sabiedriskos procesus un cilvēku dzīvē nozīmīgas tēmas. 

Izrādi atbalsta Beļģijas Karalistes vēstniecība Latvijā, Preiļu novada dome, Latvijas Nacionālā opera.

http://www.opinionpublic.be/Opinion_Public_cie_english.html

Izrādes tiks rīkotas Rīgā un Preiļos.
... Atpakaļ